FL Partners har været rådgiver for den danske EMS-virksomhed HP Elektronik-Montage i deres salg til en dansk investorgruppe, med den erfarne erhvervsmand Jens Løgstrup i spidsen.

HP Elektronik-Montage er en succesfuld dansk EMS-virksomhed specialiseret i ”new product introduction” og efterfølgende serieproduktioner. Virksomheden har gennem årerne serviceret en lang række større danske virksomheder og adskillige unge teknologivirksomheder på vej frem.

Efter at have realiseret en gennemsnitlig årlig vækst på 24% over de sidste 4 år, var virksomheden i en situation, hvor der var behov for en styrkelse af både ledelse og ejerkreds for at kunne fortsætte den positive udvikling og eksekvere på de muligheder der løbende præsenterer sig i markedet.

HP Elektronik-Montage tog første skridt i efteråret 2023 da det lykkedes at tiltrække en stærk profil fra branchen som ny CEO.  Med det gennemførte salg er virksomheden nu også kommet i mål med at etablere den rette ejerkreds, der skaber rammerne for en fortsat bæredygtig vækst, hvor der værnes om virksomhedens medarbejdere, kunder og bygges videre på den stærke virksomhedskultur, der er fundamentet for den flotte udvikling.

Industri
Elektronikfremstilling
CEO
Bo Eilskov Knudsen
Bestyrelsesformand
Peter Hansen
Medarbejdere
35
Website
hp-elektronikmontage.dk

10

EBITDA i MDKK

35

Medarbejdere