Hvorfor vælge FL Partners?

FL Partners er en partnerejet virksomhed stiftet i 2019 med særligt fokus på salg af veldrevne IT, Tech og Engineering virksomheder.

Alle klienter garanteres en seniorpartner med specialistviden til at lede deres salgsproces.

Vi er specialiseret i lokale og internationale virksomhedshandler med transaktionsværdier i niveauet 30-500 MDKK. Med vores 15 års brancheerfaring har vi været involveret i enhver form for transaktion.

De erfarne kræfter bag FL Partners har rådgivet ledelsesteams og investorer i IT, Tech og Engineering sektoren i mange år, og vi har opbygget tillidsfulde og langvarige relationer på både køber og sælgersiden, som vores klienter kan drage fordel af. Vores dybe brancheindsigt og markedskendskab gør, at vi altid er opdateret på de vigtigste markedstendenser, og gør os i stand til altid at yde en specialeret og velinformeret rådgivning.

Hos FL Partners møder vi klienten i øjenhøjde. Vi lægger særlig vægt på gennemsigtighed, tillid og god kemi i de relationer vi skaber gennem tæt samarbejde. Vi samarbejder med ledelsen, ejerne og investorerne, og er dedikerede til, at strukturere den mest optimale transaktion, der imødekommer alle involverede parters ønsker og forventninger. Det er her vi skiller os ud, og det er her vi gør en betydelig forskel for klienterne.

FL Partners opererer uafhængigt af internationale netværk. Derfor kan vi vælge både at tage direkte kontakt til relevante internationale købere, eller at benytte førende M&A eksperter i udvalgte lande med lokalkendskab til potentielle købere. Denne øgede fleksibilitet sikrer vores klienter en objektiv rådgivning, en hurtigere proces og at deres sag ikke kommer i konkurrence med andre klienter i netværket. Vi er eksperter i internationale transaktioner via mangeårig erfaring med transaktioner på tværs af landegrænser.