FL Partners har rådgivet den danske software virksomhed Nordija i deres salg til 24i, der med opkøbet skaber en betydelig europæisk aktør inden for TVaaS.

Nordija, en førende europæisk Pay TV-specialist, har gennem +20 år i branchen udviklet en komplet videoplatform. Platformen leverer interaktive widget-baserede IPTV / OTT-løsninger til streaming af video- og TV- indhold på alle typer af enheder. Nordija har kunder i Europa, Mellemøsten, Nordamerika samt Latinamerika og betjener mere end 2,5 millioner slutbrugere.

24i er en international software virksomhed med kunder i 100 lande, der tilbyder softwareløsninger til videostreaming på alle typer af enheder. 24i er en del af børsnoterede Amino Technologies plc., har  hovedsæde i Amsterdam og kontorer i Los Angeles, New York, Guadalajara, Buenos Aires, Brno, Helsinki og Madrid.

Med opkøbet kombinerer 24i ekspertisen inden for TVaaS fra to stærke virksomheder og skaber dermed en betydelig europæisk aktør, der hurtigt kan skalere deres service offering til et bredere publikum på verdensplan.

Industri
Software
CEO
Thomas Christensen
Bestyrelsesformand
Steffen Bering Jensen
Omsætning
30 MDKK
Medarbejdere
35
Website
nordija.com

30

Omsætning i MDKK

2

EBITDA i MDKK

35

Medarbejdere

FL Partners' erfaring med internationale købere var afgørende for at komme i mål med en kompliceret proces.

Thomas ChristensenCEO, Nordija