FL Partners har været rådgiver for den danske IT-virksomhed Bredana Solutions i deres salg til 9altitudes, der med opkøbet yderligere styrker sin position i Danmark, der udover Bredana Solutions også omfatter Optimate.

Bredana Solutions er en af de førende danske konsulenthuse inden for Microsoft Dynamics 365 Field Service, Dynamics 365 for Customer Engagement og Dynamics 365 Business Central, der supplerer deres konsulentydelser med egenudviklede brancheløsninger inden for blandt andet Handel, Logistik og Produktion. Bredana Solutions indtræder i den nye konstellation med cirka 50 medarbejdere og en omsætning i niveauet 60 MDKK.

9altitudes leverer digitale projekter indenfor primært Microsofts Dynamics 365 platform – ERP, CRM og BI – og er Europas største Microsoft hus til produktionsvirksomheder. Med Bredana Solutions genererer 9altitudes en konsolideret omsætning på cirka 550 MDKK fordelt på cirka 500 ansatte i 5 lande.

9altitudes etablerer med opkøbet en betydelig dansk aktør inden for Microsoft Dynamics 365 platformen, og styrker derved målet om at blive en førende europæisk Microsoft Dynamics-partner.

Industri
IT-konsulent
CEO
Bent Hansen
Bestyrelsesformand
Sven Kristensen
Omsætning
60 MDKK
Medarbejdere
50
Website
bredanasolutions.dk

60

Omsætning i MDKK

9

EBITDA i MDKK

50

Medarbejdere

Salgsprocessen forløb lige efter planen, og vi kom i mål med et meget attraktivt salg til den helt rigtige køber inden for den aftalte tidsramme.

Bent HansenCEO, Bredana Solutions