FL Partners har rådgivet den svenske SaaS virksomhed Nimblr i deres salg af en majoritetspost til den svenske software investor Monterro, der træder ind i ejerkredsen for at supportere virksomhedens internationale ekspansion.

Nimblr har designet og udviklet en Cyber Security Awareness platform, der hjælper virksomheder med at sikre deres mest sårbare punkt: medarbejderes e-mails.

Platformen øger effektivt brugernes sikkerhedsbevidsthed gennem træning, simulering og screening. Nimblrs intelligente algoritme prioriterer og distribuerer simulerede angreb efter brugerspecifikke tidsplaner, og sværhedsgraden stiger gradvist, efterhånden som brugeren lærer at genkende og undgå bestemte typer angreb.

Nimblr har med udgangspunkt i deres innovative og skalérbare platform skabt en position som Nordens hurtigst voksende Cyber Security Awareness udbyder, der med kun tre år i markedet har opnået en kundebase bestående af mere end 2.500 kunder på tværs af de nordiske lande

Monterro er en hands-on finansiel investor specialiseret i at vækste og internationalisere succesfulde nordiske software selskaber. Deres track record inden for Cyber Security tæller virksomheder som Outpost24 og Axiomatics.

Med transaktionen kombineres Nimblrs skalérbare og succesfulde forretningsmodel med Monterros ekspertise inden for accelereret international ekspansion.

Industri
Software
CEO
Andreas Dahlen Berglund
Bestyrelsesformand
Karl Andersson
ARR
35 MSEK
Medarbejdere
30
Website
nimblrsecurity.com

35

ARR i MSEK

2

EBITDA i MSEK

30

Medarbejdere