FL Partners har rådgivet det danske Microsoft CRM Konsulenthus Valcore A/S i deres salg til norske Evidi, der med opkøbet styrker deres danske forretning, så de fremover kan levere et komplet udbud af Microsofts forretningsløsninger fra deres danske organisation.

Valcore er et succesfuld dansk Microsoft CRM konsulenthus,  der siden sin opstart i 2012 har været 100% cloud baseret. Virksomheden har leveret Microsoft CRM løsninger til en lang række større danske og nordiske kunder og indtræder i den nye konstellation med en forretning, der over de sidste 4 år har realisteret en gennemsnitlig vækst på mere end 18%

Evidi koncernen består af en gruppe nordiske IT-virksomheder, der tilsammen udgør et af Nordens store kompetencemiljøer inden for Microsoft teknologi. Koncernens hovedaktionær, den norske kapitalfond Credo Partners ejer bidrager aktivt til eksekveringen af en række strategiske aktiviteter, der skal positionere Evidi koncernen som det førende Microsoft-hus i Norden.

Evidi forventes at opnå en omsætning på DKK 402 millioner i 2023, hvilket indikerer en vækst på 23% i forhold til 2022. Evidi har i dag 450 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Asker, Bergen, Halden, Sandnes, Sarpsborg, Stavanger, Tønsberg , Ballerup, Odense, Aarhus, Roskilde, Vejle, Thisted og Ahmedabad.

Transaktionen sker med baggrund i Valcores ønske om at accellere deres vækst yderligere, ved at få adgang til langt flere kunder, der efterspørger Valcores CRM kompetencer og samtidig kunne tilbyde den fulde pallette af Dynamics 365 services til den eksisterende kundeportefølje.

Industri
IT-konsulent
CEO
Thomas La Cour Søndergaard
Bestyrelsesformand
Claus La Cour
Omsætning
12 MDKK
Medarbejdere
10
Website
valcore.dk

12

Omsætning i MDKK

2

EBITDA i MDKK

10

Medarbejdere