FL Partners har rådgivet det digitale bureau Peytz & Co i deres salg til belgiske iO, der med opkøbet træder ind på det danske marked og styrker deres nordiske position inden for end-to-end digital transformation.

Peytz & Co er et anerkendt digitalt bureau, der leverer full-stack udvikling af digitale løsninger kombineret med creative services og hosting ydelser. Med 20+ år i branchen, er virksomheden det største uafhængige open-source bureau i Danmark og mestrer kundespecifik udvikling i mere end 15 forskellige open-source systemer. Peytz & Co tiltræder i den nye konstellation med en omsætning i niveauet 80 MDKK og cirka 100 medarbejdere fordelt på deres kontorer i København, Aarhus, Sønderborg, Moldova samt Bulgarien.

iO er en europæisk end-to-end digital servicegruppe med 2.000 ansatte fordelt på 12 hubs i Belgien, Holland, Sverige og Bulgarien. Virksomheden har de seneste år erhvervet en række specialiserede brands, med henblik på at kombinere intern ekspertise på områderne strategi, udvikling, marketing og teknologi. Med kapitalfonden Waterland som del af ejerkredsen, har iO siden 2018 investeret i en ambitiøs vækstplan understøttet med en stærk buy & build strategi, både nationalt og internationalt.

Transaktionen sker med baggrund i Peytz & Cos ønske om at blive en del af en større europæisk koncern der gør det muligt at bibeholde kerneforretningen og samtidig tilbyde flere services. Med opkøbet erhverver iO en attraktiv platform på det danske marked, der skal stå i spidsen for realiseringen af en række nye vækstmuligheder.

Industri
Digitalt bureau
CEO
Laust Jørgensen
Bestyrelsesformand
Christian Peytz
Omsætning
80
Medarbejdere
100
Website
peytz.dk

80

Omsætning i MDKK

11

EBITDA i MDKK

100

Medarbejdere