FL Partners har rådgivet Visiolink, Europas førende leverandør af e-aviser og e-magasiner, i deres salg til den nordiske softwarevirksomhed Vitec Software Group.

Danske Visiolink har i løbet af de sidste 10 år specialiseret sig i digital publishing til mediebranchen i en lang række europæiske lande. I dag består kundelisten af mere end 2000 avis- og magasintitler, og siden starten i 2007 har den Aarhus-baserede nichevirksomhed konstant givet overskud. I 2019 omsatte Visiolink for 45 MDKK og præsterede et justeret EBITDA på 11 MDKK.

Vitec er en nordisk markedsleder inden for Vertical Market Software rettet mod finans-, sundheds- og energisektoren. I 2018 omsatte Vitec for 1.017 MSEK, har 700 medarbejdere fordelt i Danmark, Finland, Norge og Sverige og er børsnoteret på Nasdaq Stockholm.

Visiolink træder ind i en gruppe af andre veldrevne software virksomheder, der gennem sparring og erfaringsudveksling kan styrke Visiolink og deres service offering.

Industri
Software
CEO
Jens Funder Berg
Bestyrelsesformand
Jens Moberg
Omsætning
45 MDKK
Medarbejdere
50
Website
visiolink.com

45

Omsætning i MDKK

11

EBITDA i MDKK

50

Medarbejdere

Tusind tak til FL Partners og til Kim Lauritsen for et rigtig godt samarbejde og en kvalificeret rådgivning gennem hele processen.

Jens Funder BergCEO, Visiolink