Det er med stolthed at vi i FL Partners har rådgivet hollandske Broad Horizon ved købet af det anerkendte finske Microsoft-hus Sulava.

Sulava er en succesfuld IT-konsulentvirksomhed, der siden 2010 har specialiseret sig i Microsoft cloudteknologier. Sulava rådgiver virksomheder i hele Europa inden for Modern Workplace og er førende inden for træning og uddannelse på Microsofts platforme. Virksomheden indtræder i den nye konstellation med 110 medarbejdere fordelt på kontorerne i Helsinki og Dubai.

Broad Horizon tæller i dag mere end 1.000 medarbejdere og består af en række virksomheder, der alle har Microsoft som fællesnævner. Som det første skridt ind i Norden, købte Broad Horizon i 2020 den danske IT-konsulentvirksomhed Delegate, der i 2021 vandt prisen som årets danske Microsoft-partner og i 2022 er blevet hædret som både Danmarks Bedste Arbejdsplads i IT-branchen og Danmarks Bedste Arbejdsplads for kvinder på tværs af alle brancher. Delegate står i spidsen for realiseringen af en række vækstmuligheder og Broad Horizons nordiske ekspansion, og har dermed faciliteret købet af Sulava.

Med opkøbet af Sulava træder Broad Horizon ind på det finske marked, hvilket både udvider den geografiske tilstedeværelse og styrker positionen inden for Microsoft cloudløsninger.

Industri
IT-konsulent
CEO
Aki Antman
Bestyrelsesformand
Risto Virkkala
Omsætning
112 MDKK
Medarbejdere
110
Website
sulava.com

112

Omsætning i MDKK

15

EBITDA i MDKK

110

Medarbejdere

Tak Kim Lauritsen for et rigtig godt samarbejde ift. Sulava. Vi ser frem til fortsættelsen af det gode partnerskab.

Jakob SchouCEO, Delegate