FL Partners har rådgivet den danske IT-virksomhed SystemGruppen i deres salg til AddPro Danmark (tidligere 4dimensions), der selv blev en del af svenske AddPro i efteråret 2021. SystemGruppen indgår dermed i den danske konstellation, der efter opkøbet passerer 200 MDKK i omsætning.

SystemGruppen er en dansk IT-virksomhed, som siden 2015 har leveret kvalitetsydelser inden for IT-service, IT-drift, hosting og konsulentassistance. Med sine cirka 15 ansatte fordelt på kontorerne i Aalborg og Herning omsætter virksomheden for cirka 30 MDKK i indeværende regnskabsår. De seneste år har SystemGruppen oplevet en flot vækst, og transaktionen markerer nu en vigtig milepæl, hvor væksten kan fortsætte med endnu større kraft.

AddPro-koncernen består af en gruppe nordiske IT-virksomheder der driver forretning i rollen som Business Transformation Partner. Koncernens hovedaktionær, den danske kapitalfond Axcel, bidrager aktivt til eksekveringen af en række strategiske aktiviteter, der skal positionere AddPro-koncernen som en førende nordisk IT-virksomhed gennem både organisk vækst og opkøb.

SystemGruppen og resten af AddPro-koncernen har flere komplementerende kompetencer og en matchende service offering, hvorfor transaktionen i den grad styrker positionen som totalleverandør af IT-løsninger på det nordiske marked.

Industri
IT-service
CEO
Olafur Birgisson
Bestyrelsesformand
Finn Sørensen
Omsætning
30 MDKK
Medarbejdere
15
Website
systemgruppen.dk

30

Omsætning i MDKK

4

EBITDA i MDKK

15

Medarbejdere

Tak til FL Partners for en god proces, hvor fokus både har været på at få virksomheden og ikke mindst mig som sælger ind i de rigtige rammer.

Olafur BirgissonCEO, SystemGruppen