FL Partners har rådgivet den danske IT-virksomhed Microdata i deres salg til VækstPartner Kapital og privat investor André Dommer, der tager direktørrollen i det fremtidige setup.

Microdata er en dansk succesfuld leverandør af IT-outsourcing løsninger til små og mellemstore virksomheder, som siden 1997 har leveret professionelle Managed Hosting og IT-sikkerhedsløsninger. Med sine 16 medarbejdere omsætter Microdata i indeværende regnskabsår for cirka 22 MDKK, hvor langt størstedelen af omsætningen kommer fra abonnementstjenester.

VækstPartner Kapital er en dansk kapitalfond der investerer i danske B2B virksomheder med betydeligt vækstpotentiale. Som medejer bidrager VækstPartner Kapital aktivt til eksekveringen af strategiske initiativer og værdiskabelsen af Microdata.

Den nye ejerkreds består af VækstPartner Kapital som majoritetsejer, André Dommer samt Microdatas nuværende ledelse og nøglemedarbejdere, som fastholder en andel af virksomheden. Ejerne har en aktiv strategi om at skalere forretningen og investere i en ambitiøs vækstplan, der skal positionere Microdata som den foretrukne leverandør og en betydelig spiller i konsolideringen af IT-outsourcing markedet.

Industri
IT-service
CEO
Jan Helm
Bestyrelsesformand
Anders Tvegaard
Omsætning
22 MDKK
Medarbejdere
16
Website
microdata.dk

22

Omsætning i MDKK

7

EBITDA i MDKK

16

Medarbejdere