FL Partners har rådgivet den danske software virksomhed Indicia Danmark i deres salg til svenske Confirma Software, der med opkøbet træder ind på det danske marked.

Indicia Danmark er en dansk softwarevirksomhed, som siden 2003 har specialiseret sig i rådgivning, udvikling og implementering af ticketsystemet etrack1. etrack1 er et cloud-baseret, GDPR-compliant og unikt danskbaseret ticketsystem, som hjælper kundecentre med nemt og effektivt at håndtere online kundehenvendelser. Indicia Danmark indtræder i den nye konstellation med 17 medarbejdere og en omsætning på mere end 20 MDKK.

Confirma Software er en svensk software virksomhed specialiseret i vertikale software løsninger i Norden. Virksomheden er etableret som en nordisk platform med fokus på opkøb af software virksomheder med specialiserede ydelser til SMV-kunder. Confirma Software er ejet af Abry Partners, en kapitalfond med fokus på forretnings- og informationstjenester lokaliseret i Boston.

Transaktionen sker med baggrund i Indicia Danmarks ønske om at komme ind i større rammer, der kan sikre en international ekspansion samt en hurtigere og bredere tilgang til markedet for virksomhedens ticketsystem. Confirma Software opnår ved opkøbet en attraktiv platform på det danske marked, der skal stå i spidsen for realiseringen af en række nye vækstmuligheder.

Industri
Software
CEO
Brian Ove Mortensen
Bestyrelsesformand
Lars-Bo Brenøe
Omsætning
20 MDKK
Medarbejdere
17
Website
etrack1.com

20

Omsætning i MDKK

8

EBITDA i MDKK

17

Medarbejdere

Kim Lauritsen har i 2018 og 2021 været min rådgiver ved salg af to uafhængige danske IT-virksomheder. Begge gange med et tilfredsstillende resultat.

Lars-Bo BrenøePartner og bestyrelsesformand, Indicia Danmark